The power of seduction

10 trucuri de seducție pentru a cuceri orice bărbat

Dacă pentru unele femei cucerirea unui bărbat vine de la sine, alte urmașe ale Evei au nevoie de câteva sfaturi practice. Sperăm că următoarele trucuri de seducție să te ajute să obții efectul scontat.

  1. Alege inteligent „câmpul de bătalie”!

Crede-ne, locul în care se desfășoară seducția este foarte important pentru rezultatul final. Un bar sportiv în timpul unui meci nu este un loc în care poți „agăța” bărbați interesanți. Alege un loc în care poți să minimizezi factorii care îi distrag atenția și … competiția!


  1. Nu subestima puterea unui parfum!

Potrivit unui studiu american, 89% dintre bărbați spun că mirosul poate spori atractivitatea unei femei, în timp ce 55% cred că s-ar putea îndrăgosti de o femeie pornind doar de la mirosul ei. Mirosul este unul dintre cei mai puternici factori care influențează judecata asupra celuilalt sex. Profită de această armă de seducție!

  1. Arată puțin, ascunde mai mult!

Trebuie să faci un compromis între a-ți arăta și a-ți ascunde calitățile fizice. Evită ținutele mult prea vulgare, care îți arată și decolteu, și picioarele, în același timp. Nu uita! Cel mai important este să te simți tu sexy. O lenjerie intimă provocatoare și câteva accesorii sexy sunt obligatorii pentru ca să ai încredere în tine!

  1. Fii foarte încrezătoare!

Trebuie să ai încrederea în sine a unui supermodel! chiar dacă la început nu merge, gândește-te cum se comportă și cum vorbește o femeie care știe ce vrea și știe cum să obțină acel lucru și imit-o! Un spate drept și un piep împins în față pot face minuni – bărbații sunt impresionați de femeile care au încredere în ele.

  1. Trimite-i semnale că ești interesată!

Odată ce i-ai atras atenția, asigură-te că limbajul tău non-verbal transmite că ești disponibilă. Privește din când în când în direcția lui, joacă-te discret cu părul, umezește-ți puțin buzele! Ai grijă însă să nu exagerezi sau să riști să cazi în penibil!

  1. Respectă regula „doi pași înainte, unul înapoi”!

Bărbaților le place „vânătoarea”, le place să simtă că trebuie să depună un mic efort să te cucerească. Ar fi ideal să poți crea puțină tensiune sau anticipare, să-i dai un sentiment de insatisfacție, care s-ar rezolva doar dacă te-ar cuceri. Transmite-i semnalele de interes de mai sus, apoi ignoră-l câteva minute și ia-o de la capăt. Îl va înnebuni!

  1. Flirtează cu privirea!

Acesta e un truc inventat și pus la punct de franțuzoaice: privește-l insistent, apoi, când îți întoarce privirea, coboară-ți ochii și zâmbește puțin jenată. Repetă după câteva minute, privindu-l timp de mai multe secunde.

  1. Atinge-l „accidental”!

Dacă deja stați alături sau față în față, încearcă să-l atingi „accidental”. Secretul e să-l atingi jucăuș și relaxat din când în când. Astfel se creează și tensiune, și o legătură fizică. În plus, îi transmiți mesajul că nu vrei să fiți doar prieteni.

  1. Învață mișcări de dans erotice!

Nu subestima impactul pe care îl poate avea corpul tău mișcându-se sexy în fața lui! Poți învăța mișcările de dans potrivite la un curs, de pe YouTube sau chiar urmărind alte femei în cluburi.

  1. Nu uita ingredientul secret!

Secretul în arta seducției e că un bărbat nu trebuie să se simtă… sedus. El trebuie să creadă că te-a sedus pe tine, nu invers. Atât timp cât îi lași senzația aceasta, victoria este a ta.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.