The beautiful songs in movies

The Beautiful Songs in Movies
 

Top Gun

“Top Gun” este un film american din anul 1986, regizat de Tony Scott. 


Tom Cruise este actorul principal, care joacă în rolul unui pilot de avion de vânătoare (F-14) al marinei militare americane. Filmul a fost produs de Don Simpson și Jerry Bruckheimer. A acumulat venituri de peste 350 milioane dolari.

“Top Gun” este un film de succes, care a apărut prima dată în anul 1986 în Statele Unite ale Americii. Este un film de acțiune, dar în același timp este un film de dragoste. A fost filmat la Fightertown, SUA, adevărata școală “Top Gun” și au fost folosite avioane de vânătoare F-14 Tomcat și piloți adevărați pentru filmarea scenelor aeriene.

Pretty Woman

“Pretty Woman” este un film comedie romantică, scris de J. F. Lawton și regizat de Garry Marshall, care îi prezintă pe Richard Gere, Julia Roberts și Hector Elizondo.

Bazat pe o poveste adevărată, scenariul la “Pretty Woman” este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri, iar relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel.

Inițial s-a dorit ca filmul “Pretty Woman” să fie o dramă neagră despre prostituția din New York.

Ulterior, filmul a fost regândit și a fost transformat într-o comedie romantică, cu un buget mai mare.

Filmul “Pretty Woman” a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări și astăzi fiind unul dintre cele mai de succes intrări în genul comedie romantică, cu încasări estimate la 463.4 milioane de USD.

Julia Roberts  a primit un Golden Globe Award pentru rolul ei în “Pretty Woman” și o nominalizare la Premiul Oscar, în plus scenaristul J. F. Lawton a fost nominalizat la Writers Guild Award și la Premiile BAFTA.

Filmul “Pretty Woman” a fost urmat de o serie de comedii romantice de același fel, incluzând Runaway Bride (1999), care i-a reunit din nou pe Richard Gere și Julia Roberts, sub regia lui Garry Marshall.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.