Invitații evenimente

În Piteşti, în centrul municipiului Piteşti, lângă Catedrala Sf. Gheorghe, există un specialist care ştie să recomande oricărui cuplu de îndrăgostiţi care vor să-şi unească drumul în viaţă, sau oricărei familii care, plină de bucurie, doreşte să sărbătorească alături de prieteni naşterea unui copil, tot ce e necesar pentru o petrecere minunată. Acest specialist se numeşte Cristian Stănescu.

În Piaţa Vasile Milea nr. 6 din Pitești, în Complex Galleria, la parter, în incinta Casei de Modă, în magazinul său, îl găsiţi pe Cristian Stănescu zilnic, de luni până vineri. El vă sfătuieşte cu amabilitate să alegeţi ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră, pentru a organiza o nuntă sau un botez de neuitat, la cel mai bun raport preţ-calitate.

Când nu dispuneţi de timpul necesar deplasării în magazinul lui Cristian Stănescu din Piteşti, puteţi, cu un simplu click, să intraţi în magazinul său virtual – nuntăbotez.ro, stând comod acasă sau la biroul de la serviciu, singur sau alături de persoanele iubite împreună cu care vreţi să organizaţi o petrecere de vis.


Pe site-ul nuntăbotez.ro găsiţi invitaţii ieftine de nuntămărturii – cutiuţe, săculeţi, obiecte specificemărturii nuntă – brăţărimeniuriplicuri banicarduri de aşezareevantaieetichete pentru sticleflori artificiale neasamblateflori artificiale asamblateaccesorii diversepahare miricaiete de impresii şi poşete mireasă. Pentru botez găsiţi invitaţii ieftine de botezplicuri pentru banimărturii de botezcruciuliţe şi cutii pentru cruciuliţetrusouri şi cutii pentru trusouricutii dar, cufere bani, cutii amintirilumânări de botezsticluţe şi seturi cu miralbume şi rame fotocarduri botez. Găsiţi şi ofertă de servicii de decoraţiuni cu baloaneinscripţionare baloanepersonalizare baloanepersonalizare folio (auriu)personalizare invitaţii.

Texte potrivite pentru invitaţii, felicităripachete foto şi video puteţi să cereţi telefonând domnului Cristian Stănescu în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, între ora 9.00 – 19.00, la numărul de telefon: 0729-23-23-27.

Informaţii privind modul cum puteţi transmite comenzile, cum puteţi efectua plata şi privind modalitatea de transport a produselor comandate de dumneavoastră, le aflaţi prin telefon sau accesând site-ul www.nuntabotez.ro ori pagina de Facebook: www.facebook.com/nuntabotez.ro .

Adresa de e-mail pe care puteţi să comunicaţi cu domnul Cristian Stănescu este:

comenzi_nuntabotez@yahoo.com

Primul pas fericit în viața individuală sau de cuplu se face printr-o vizită la Cristian Stănescu!


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.