Psiholog Mihaela Bălașa

Cabinetul Individual de Psihologie Bălașa Mihaela – ofertă pentru companii

 1. Consiliere individuală pentru angajații companiei (la cerere, în caz de necesitate).
 2. Consiliere individuală a membrilor conducerii companiei, conform unui program stabilit.
 3. Organizarea de ședințe săptămânale de suport și consiliere motivațională a echipei, prin discuții despre activitățile desfășurate de fiecare membru al echipei, prin discuții despre dificultățile întâlnite în atingerea obiectivelor săptămânale și lunare, brainstorming pentru rezolvarea problemelor (personal tesa).
 4. Consiliere motivațională a personalului angajat, prin analiza activității sale și prin acordarea suportului la întâlnirea bilunară  (prin skype pentru personalul care lucrează la distanță).
 5. Mediere a conflictelor în cadrul companiei (conflicte între angajați, conflicte cu direcțiunea, sesizări, plângeri, nelămuriri, etc).
 6. Organizare lunară de întâlniri tip team building în afara companiei, cu personalul tesa și anuală cu întregul personal al companiei.
 7. Organizare lunar de întâlniri tip training și dezvoltare în carieră.
 8. Colaborare cu conducerea companiei, pentru implementarea de noi strategii manageriale.
 9. Colaborare cu conducerea companiei pentru urmărirea și analizarea activității angajaților, în scopul menținerii schemei de lucru în condiții optime.
 10. Consultarea cu conducerea companiei pentru identificarea nevoilor cât mai exacte, în activitatea de recrutare și selecție (cunoștințe tehnice, profil psihologic).
 11. Conceperea și publicarea anunțurilor de recrutare.
 12. Activitatea de selecție, recrutare și angajare în cadrul companiei.
 13. Activitatea de testare psihologică a angajaților companiei.
 14. Activitatea de întocmire, studiere, modificare a fișelor de post și a organigramei companiei, în scopul eficientizării activității desfășurate de către angajați.
 15. Activitatea de suport pentru problemele intervenite în cadrul departamentului de resurse umane.
 16. Asistență personală, telefonică și prin skype, pentru consiliere, motivare, suport pentru personalul companiei (în caz de necesitate).

Pentru informații suplimentare și comenzi servicii contactați :

Cabinet Individual de Psihologie Bălașa Mihaela


Telefon: 0721 374 416

E-mail: mihaelaa.balasa@yahoo.com

facebook.com/psihologbalasamihaela


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.