Cluster ROSUPERTOP

CLUSTER ROSUPERTOP ROMÂNIA

Asociaţia FREE WORLD este organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, constituită în baza legii nr. 246 / 2005.

Asociaţia FREE WORLD este înfiinţată pe durată nedeterminată şi funcţionează începând din 4 septembrie 2013, având Codul de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046.

Asociaţia FREE WORLD promovează conceptul de DEZVOLTARE DURABILĂ – satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.


După o experiență de patru ani, perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația FREE WORLD a activat în România, într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății, beneficiind de suport financiar privat, din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către Asociația FREE WORLD, întreaga echipa de activiști, care lucrează în cadrul asociației, a hotărât inițierea unui important proiect al său, un proiect pentru România, un proiect pentru Europa, dar mai presus de orice, un proiect pentru românii de pretutindeni – din țară și din străinătate.

Clusterul ROSUPERTOP este unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociației FREE WORLD de până în prezent, proiect axat pe Promovarea Valorilor Românești.

Vă invităm să fiți parteneri cu Asociația FREE WORLD România, vă invităm să dezvoltăm împreună un PARTENERIAT DE SUCCES, un parteneriat pentru o lume în care VALOAREA SĂ FIE PROMOVATĂ, pentru o lume în care VALOAREA SĂ FIE APRECIATĂ, pentru o lume în care VALORILE ROMÂNEȘTI SĂ ADUCĂ BUNĂSTARE PENTRU ROMÂNI.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.