Sport și relaxare

SportMuzicăRelaxare

Danube Cycle Path Passau – Vienna

Iubim natura! România este cu certitudine o țară cu locuri minunate. România este o țară cu oameni frumoși. România merită să fie cunoscută, iubită și protejată!

Să învățăm de la alții și să facem în România ceea ce aduce plus valoare în alte țări, să promovăm mișcarea în aer liber, să promovăm alergarea și plimbarea cu bicicleta prin locuri special amenajate, prin locuri protejate de poluare, protejate de orice elemente care pot crea disconfort.


Atât de simplu și totuși atât de frumos, benefic pentru sănătate și chiar benefic pentru dezvoltarea economică. Relaxarea într-o atmosferă curată, împreună cu prietenii, făcând sport – plimbare pe jos sau cu bicicleta, alergare sau gimnastică – reprezintă o formă excelentă de dezvoltare armonioasă a minții și trupului uman.

Imagini Senzaționale

– Sport Extrem pe Bicicletă –

Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.