ROSUPERTOP RURAL S.R.L.

Sediul social: Pitești, str. Independenței, nr. 6, jud. Argeș, România
Înregistrator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J3/480/2018
Înregistrare în Registrul Comerțului: J3/480/02.03.2018
Cod Unic de Înregistrare: 38960168
Capital social: 1.000 lei
Cont Bancar ING Bank Pitești: RO 89 INGB 0000 9999 0773 5738
Activitatea principală: Activități în ferme mixte – 0150 (cultura vegetală combinată cu creșterea animalelor)
Contact E-mail: office@rosupertop.ro
Contact Telefon: 0723 157 458
Administrator: Aurelian NICA
Acționar Unic: Asociația FREE WORLD

 

ROSUPERTOP RURAL S.R.L. – Proiect dezvoltat de către Asociația FREE WORLD România – Proiect de Promovare a Mediului de Afaceri Românesc din Mediul Rural.

MISIUNE: Valorificarea Superioară a Resurselor din Mediul Rural Românesc.


Asociaţia FREE WORLD – Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046 – funcţionează începând din 4 septembrie 2013.

Asociaţia FREE WORLD promovează Conceptul de „Dezvoltare Durabilă” – satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.

După o experiență de peste patru ani, perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația FREE WORLD a activat în România într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății umane, beneficiind de suport financiar privat din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către FREE WORLD, întreaga echipa de activiști din cadrul asociației a hotărât inițierea unui nou proiect, înființarea și dezvoltarea unei societăți comerciale, care să activeze preponderent în mediul rural – ROSUPERTOP RURAL S.R.L.

Vă invităm să fiți parteneri cu ROSUPERTOP RURAL S.R.L., vă invităm să dezvoltăm împreună un parteneriat de succes, un parteneriat pentru o lume în care valoarea să fie promovată, pentru o lume în care valoarea să fie apreciată, pentru o lume în care valorile românești să aducă bunăstare pentru români.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.