Reduceri în Pitești

Reduceri… Reduceri de prețuri sau reduceri de tarife, oferte speciale, promoții… Mergi pe stradă sau accesezi internetul și pretutindeni vezi anunțuri de reduceri de tipul: ”Nu rata nicio reducere!”. Vrei ceva bun și ieftin… cauți aproape cu disperare cuvântul ”reduceri” și aproape că nimic nu mai contează, cu excepția faptului că ai reușit să ”faci o afacere” cumpărând ceva cu bani mai puțini…

Reclamele sunt tot mai agresive. Ofertele de tipul ”Last Minute”, ”Early Booking”, ”Zboruri Low-Cost”, ”Reduceri Black Friday” sunt atractive asemenea unui magnet.

Acum orice se vinde bine doar dacă oferta e însoțită de cuvântul ”reducere” sau ”mari reduceri”. Haine, încălțăminte, computere și echipamente IT, autoturisme, locuințe, articole electronice, flori și aranjamente florale, invitații de nuntă, invitații de botez, servicii turistice sau servicii de consultanță, toate produsele și toate serviciile se oferă însoțite de expresia ”reduceri”.

Vânzările cu preț redus, discount-urile, concursurile și promoțiile, sunt căutate de către toate categoriile de populație, de către toți consumatorii, de către tineri și vârstnici, de către oamenii care au mai puțină sau mai multă educație, de către săraci și de către bogați. Voucherele sau cupoanele pentru reduceri sunt foarte atractive. Băncile oferă carduri bancare foarte atractive, care, procurate și utilizate, aduc fiecărui cumpărător mari avantaje.


Cele mai bune societăți de asigurare, cei mai importanți brokeri de asigurări au campanii de reduceri în special pentru asigurările de mașini și pentru asigurările de case. Până și primăriile au stabilit unele perioade ale anului în care cetățenii pot să plătească anticipat taxele și impozitele pentru case, mașini, terenuri, plăți anticipate pentru care se primesc reduceri.

Un tip de turism tot mai atractiv este cel de shopping în perioade speciale de reduceri, în zone cu tradiție pentru comerțul cu haine, bijuterii, ceasuri, ochelari de vedere sau ochelari de soare, parfumuri, produse cosmetice, produse electronice, echipamente audio-video, flori și aranjamente florale, mașini, utilaje agricole, echipamente medicale etc. sau în perioada de organizare a unor renumite târguri și expoziții.

În dorința de a atrage cât mai mulți vizitatori, au fost create multe site-uri care grupează site-urile de promoții și de discount-uri. Reducerile cele mai mari merg până la 90%.

Un site creat special pentru reducerile tip Black Friday este Black Friday România. Prezentăm mai jos modul în care este prezentat acest site, o formă de marketing online considerat ca fiind agresiv de către mulți specialiști.

„Dacă îţi plac promoţiile de orice fel, dacă alergi după oferte la categoriile de produse preferate, atunci ar fi momentul să afli câte ceva despre Black Friday România, un eveniment care deja şi-a anunţat ca participanţi cele mai mari magazine din România.

Black Friday România 2016 va avea loc pe 18 Noiembrie 2016, în cazul majorităţii magazinelor online şi fizice, dar şi în Vinerea de 25 Noiembrie, în cazul altora, zile în care vei putea cumpăra electronice, electrocasnice, haine, încălţăminte, cărţi, jucării şi multe altele, la preţuri derizorii, datorită reducerilor aplicate. Ai de ales dintre mii de promoţii în fiecare magazin. Pe acest site vei găsi o selecţie a celor mai bune oferte de Black Friday, cât şi liste complete ale magazinelor participante, împărţite pe categorii de produse.”

O altă formă de reduceri este întâlnită pentru vacanțele organizate de către agențiile de turism, acestea oferind reduceri de grup, reduceri pentru seniori – Senior Voyage, reduceri pentru turiștii care vor să petreacă „luna de miere”, reduceri pentru pachetele de servicii turistice cumpărate în ultimul moment – Last Minute sau cu plata anticipată – Early Booking.

Efectele psihologice ale cuvântului „reduceri” sunt foarte puternice…

Autor articol: Aurelian Nica

Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.