Djibouti

FREE WORLD Djibouti

Asociația FREE WORLD » Proiecte Educaționale și de Public Relations (PR).

Asociaţia FREE WORLD » Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046


Asociația FREE WORLD » Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, aflat la Grefa Judecătoriei Pitești: 48/RA/2013 » Număr de înregistrare în Registrul Național ONG » 15262/A/2013 » Funcţionează din 4 septembrie 2013.

Asociaţia FREE WORLD » Promovează Conceptul „Dezvoltare Durabilă”, susține satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare, de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.

După o experiență de peste patru ani (2013-2017), perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația FREE WORLD a activat în România, într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății umane, beneficiind de suport financiar privat, din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către FREE WORLD, întreaga echipa de activiști din cadrul asociației, a hotărât inițierea unui nou proiect, înființarea și dezvoltarea unei societăți comerciale » ROSUPERTOP RURAL S.R.L.

Asociaţia FREE WORLD înființează filiale / sucursale pe toate continentele, începând din anul 2022, cu sedii în spații fizice și / sau în mediul on-line.

Vă invităm să fiți parteneri cu Asociația FREE WORLD și cu ROSUPERTOP RURAL S.R.L., vă invităm să dezvoltăm, împreună, un parteneriat de succes, un parteneriat pentru o lume în care valoarea să fie promovată, pentru o lume în care valoarea să fie apreciată, pentru o lume în care valorile românești să fie apreciate.

ROSUPERTOP Djibouti » Știri despre românii din diaspora – Djibouti. Informații și divertisment. Publicitate online și offline. Publicitate pentru persoane fizice și pentru persoane juridice, pentru instituții publice și pentru instituții private.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.


One thought on “Djibouti

Adaugă comentariul tău