Asociația „FREE WORLD” România

Asociația FREE WORLD » Proiecte Educaționale și de Public Relations (PR).

Asociaţia FREE WORLD » Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046

Asociația FREE WORLD » Număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, aflat la Grefa Judecătoriei Pitești: 48/RA/2013 » Număr de înregistrare în Registrul Național ONG » 15262/A/2013 » Funcţionează din 4 septembrie 2013.


Asociaţia FREE WORLD » Promovează Conceptul „Dezvoltare Durabilă”, susține satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare, de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.

După o experiență de peste patru ani (2013-2017), perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația FREE WORLD a activat în România, într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății umane, beneficiind de suport financiar privat, din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către FREE WORLD, întreaga echipa de activiști din cadrul asociației, a hotărât inițierea unui nou proiect, înființarea și dezvoltarea unei societăți comerciale » ROSUPERTOP RURAL S.R.L.

Asociaţia FREE WORLD înființează pe toate continentele, începând din anul 2022, filiale / sucursale cu sedii în spații fizice și / sau în mediul on-line.

Vă invităm să fiți parteneri cu Asociația FREE WORLD și cu ROSUPERTOP RURAL S.R.L., vă invităm să dezvoltăm, împreună, un parteneriat de succes, un parteneriat pentru o lume în care valoarea să fie promovată, pentru o lume în care valoarea să fie apreciată, pentru o lume în care valorile românești să fie apreciate.


Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe ROSUPERTOP.ro, pe paginile » VIDEO » MUZICĂ UȘOARĂ » MUZICĂ POPULARĂ » UMOR. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile » AUDIO și NOSTALGIE. Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina MUZICĂ UȘOARĂ. Pe pagina MUZICĂ POPULARĂ, găsiți doar muzică populară românească.